8 Dagen in het heerlijke Marmaris! v.a. € 147,-

Marmaris is de meest swingende badplaats langs de Zuid-Egeïsche of Lycische Kust. Een bruisend nachtleven, tal van restaurantjes en een schitterend lang zandstrand maken van je reis een feestvakantie. In het oude stadsgedeelte kunt je én stappen én de cultuur opsnuiven. De badplaats is dé plek voor zonliefhebbers, die houden van een feestje, maar tevens kunnen genieten van cultuur.

8 dagen Appartement Liman** Marmaris €147,-

8 dagen Apartotel smartline Club Ilaydia*** Marmaris €147,-

PRAKTISCHE TIPS MARMARIS

Van Nederland naar Marmaris

De vliegtijd naar Dalaman bedraagt ongeveer 3 uur en 45 minuten. Het vliegveld Dalaman ligt op circa 90 km van de plaats en de transfertijd bedraagt ongeveer 1 uur en 45 minuten.

Openbaar vervoer Marmaris

Er is een busstation in Marmaris. Daarvandaan is er een regelmatige busverbinding naar de omliggende kustplaatsjes en naar de grotere steden Fethiye, Ortaca, Dalaman, Bodrum, Izmir en Istanbul. Ook rijden er bussen naar Antalya.

Langs de kust vindt u minibusjes (dolmusbusjes). Deze busjes zijn vaak van particulieren en brengen u voor weinig geld naar veel bestemmingen. Vanuit Marmaris kunt u per dolmus naar Armutalan, Içmeler en Datça.

Vanuit Marmaris gaat er een taxiboot via Içmeler naar Turunç. Er is een regelmatige bootverbinding met Bodrum en met het Griekse eiland Rhodos. Naar het Griekse buureiland varen zowel een carferry als draagvleugelboot.

Tips van uw reisadviseuse

Gaat u met de taxi, let dan op dat in de taxi de meter aan staat of spreek een tarief af voor het vertrek.