Uitgestrekte stranden op Rhodos! een week lang all-inclusive v.a. €429,-

Van eeuwenoude tempels, schilderachtige witte stadjes en historische havens tot uitgestrekte stranden, een uitbundig schijnende zon en prachtige natuur; Rhodos heeft alle troeven in handen voor een gedroomde vakantie. Beklim de trappen naar het imposante Akropolis van Lindos en vergaap je aan de archeologische schatten én het weergaloze uitzicht over het eiland en de zee. Keer nadien terug naar je hotel waar je all inclusive in de watten wordt gelegd en bovendien geniet van het strand aan je voeten en een zwembad binnen handbereik!

Ellia Hotel*** Pefki, Rhodos, Griekenland v.a. €429,-

Afandou Beach Resort*** Afandou, Rhodos, Griekenland v.a. €429,-

Strand en historie
  • Lindos (25 km) wordt ook wel ‘het witte stadje’ genoemd. Deze bijnaam spreekt voor zich, want Lindos staat vol met witte huisjes. Gelegen aan een baai heb je van bovenaf een adembenemend uitzicht over de daken van de witte huisjes en de azuurblauwe zee. Verder bewonder je de acropolis, strijk je neer op een terrasje en ga je op jacht naar wat leuke souvenirs.
  • Combineer een bezoek aan Lindos met een bezoek aan de St. Pauls Bay, een zeer geliefd strand op Rhodos. Een rustig strandje met helderblauw water waar je de vissen ziet zwemmen. Vergeet je duikbril en snorkel dus niet mee te brengen! Voor een stranddag vol vertier ga je naar het kindvriendelijke Tsambika Beach in Archangelos.
  • Een uitstapje naar Rhodos (18 km) mag zeker niet ontbreken tijdens deze vakantie. Deze authentieke stad is meer dan 2400 jaar oud en staat vooral bekend om de ridders die er tijdens de middeleeuwen leefden. Niet gek dus, dat je veel invloeden uit de middeleeuwen terugziet in de stad. De stad bestaat uit twee delen en wordt gescheiden door de oude stadsmuren. Binnen de muren vind je het gezellige, oude centrum. Wandel hier door de romantische steegjes, bestel een drankje op een terras