Heerlijk All Inclusive genieten Dominicaanse Republiek! v.a. €730,-

Het aardse paradijs ligt op de Dominicaanse Republiek. Op en top genieten van de Caribische zon! Wandelen over parelwitte stranden, genieten van een cocktail onder een palmboom en verwend worden in uw all-inclusive resort. Alles onder het genot van een verkoelend briesje. Dat is de Dominicaanse Republiek bij uitstek! Maak kennis met dit fantastische vakantie-eiland in het Caribische gebied.

Casa Marina Beach*** Sosua, Noordkust, Dominicaanse Republiek v.a. €730,-

Lifestyle Tropical Beach Resort****Cofresi, Noordkust, Dominicaanse Republiek v.a. €757,-

Hoogtepunten Dominicaanse Republiek

Breng een bezoek aan de hoofdstad van de Dominicaanse Republiek, Santo Domingo, met zijn oude binnenstad, mooie huizen en kerken en de Alcázar de Colón, de oudste kathedraal van het voormalig Spaanse rijk.

Maak een boottrip naar Isla Saona. U vaart met de catamaran of zeilboot naar het bounty-eiland Saona, waar het strand nog witter en de zee nog blauwer is dan op de rest van het eiland. Onderweg geniet u van een hapje en drankje en zwemt u in één van de natuurlijke zwembaden in de Caribische Zee, waar u op zoek kunt gaan naar zeesterren.

Bezoekt u de Dominicaanse Republiek tussen januari en maart, dan mag een walvissentour niet ontbreken. In deze maanden paren bultruggen bij het schiereiland Samaná. Een natuurspektakel dat u niet wilt missen.

Op vakantie naar Dominicaanse Republiek

De Dominicaanse Republiek is een waar paradijs met schitterende stranden, een helderblauwe zee en een grote variatie aan natuur. U vindt er tropische regenwouden, hoge bergen en grote koffie-, tabak- en suikerrietplantages. Waag u eens buiten het resort en maak kennis met het echte Dominicaanse land! Ook onder water is er veel te zien en te beleven. In de Caribische Zee kunt u genieten van de onderwaterwereld met kleurrijke vissen en schitteren koralen.

Kortom, de Dominicaanse Republiek is een ideale bestemming, waar u kunt ontspannen in de zon, maar ook kunt watersporten en leuke uitstapjes kunt maken naar bijvoorbeeld een rum- of sigarenfabriek. Dit maakt de Dominicaanse Republiek een vakantie-eiland voor het hele gezin! U vliegt er in 9 uur naartoe. De Domicaanse Republiek ligt op het eiland Hispaniola, samen met Haïti, en grenst aan de Atlantische Oceaan en in het zuiden aan de Caribische Zee.