3 dagen stedentrippen in Berlijn incl. vlucht! v.a. €69,-

Berlijn is de hoofdstad van Duitsland en een zeer populaire stedentripbestemming. Bezichtig de overgebleven monumenten die zijn gerenoveerd en herbouwd en krijg een indruk van wat de stad allemaal heeft doorstaan in de Tweede Wereldoorlog. De stad zal u nooit vervelen. Naast de prachtige bezienswaardigheden biedt Berlijn u ook een uitgebreid aanbod aan winkels, moderne architectuur en mooie parken waar u onder andere wandel- en fietstochten kunt maken.

Hotel Enjoy Berlin** Berlijn, Duitsland v.a. €69,-

Hotel Grand City Central Berlin Airport*** v.a. €70,- inclusief ontbijt

Naar Berlijn

Beleef Berlijn! Berlijn is de bruisende hoofdstad van Duitsland. Op circa 600 km van Utrecht wacht deze metropool op uw bezoek. Duik in de roerige geschiedenis van Duitsland of in de bloeiende stad die Berlijn in de jaren ’20 was. Bezoek één van de vele musea of stap op de toeristenbus, die u langs alle bezienswaardigheden brengt.
Berlijn werd enkele decennia lang verdeeld in Oost en West door de Muur. Restanten van de Muur die in 1989 vielen, kunt u er nog terugvinden. Berlijn heeft zich daarna ontwikkeld tot een stad met prachtige contrasten. U vindt er oude historische gebouwen, maar ook supertrendy hoogbouw. Berlijn is bovendien een groene stad. Tiergarten Park is zo groot dat u helemaal vergeet dat u in een wereldstad bent.

Shopliefhebbers kunnen prima uit de voeten in Berlijn. Of u nu op zoek bent naar exclusieve kleding, leuke souvenirs of tweedehands snuisterijen, in Berlijn vindt u het zeker. Ga winkelen op de Kurfürstendamm, geniet van luxe winkels op de Fasanenstraße, of dwaal door de hippe boetiekjes in de Hackesche Höfe. Waar u ook winkelt, u komt met volle tassen thuis.