8 dagen lekker opwarmen op een Cruise door de Oostelijke Caribbean!! v.a.€429,-

Wanneer u de Oostelijke Caribbean bezoekt, doet u vaak een aantal kleinere, maar zeker zo interessante havens aan. Groene, door palmen omzoomde eilanden omringd door een rusteloze, blauwe zee. In dit gebied rijgen kleine en middelgrote eilanden zich als een exotisch parelsnoer aaneen. Op de eilanden is van alles te beleven van een actieve dag in de tropische binnenlanden of op het helderblauwe water, tot een ontspannen dag op één van de vele mooie stranden, de Oostelijke Caribbean biedt voor ieder wat wils.

Grand Turk is een populair eiland met mooie stranden, een azuurblauwe zee en vele watersportmogelijkheden. St. Thomas is het meest bezochte eiland van de drie Amerikaanse Maagdeneilanden. Met de pastelkleurige huisjes en adembenemende natuur is het een op en top Caribisch eiland. Zowel een tocht over het bergachtige eiland als een bezoek aan de hoofdstad Charlotte Amalie is de moeite meer dan waard. Een van de meest interessante havens is San Juan, gelegen op het eiland Puerto Rico. In het oude centrum, vindt u kleine karakteristieke, geplaveide straatjes en zonnige pleintjes omzoomd met oude bomen.  St. Maarten is een klein stukje tropisch Nederland, maar is ook voor de helft Frans. De hoofdstad van het Nederlandse gedeelte, Philipsburg heeft een druk centrum met gezellige (taxfree) winkels. Front Street is de belangrijkste winkelstraat, met pastelkleurige huisjes waarin allerlei boetieks en restaurantjes zijn gevestigd. Uw cruise door de Oostelijke Caribbean begint meestal in Florida, een ideale bestemming om voorafgaand of na afloop van uw cruise een paar dagen te verlengen.

MSC Divina**** v.a. €429,-

Carnival Fascination SM***+ v.a. €462,-

Eurodam***** v.a. €496,-

Waarom een cruise?

Met een cruiseschip op vakantie heeft verschillende voordelen. Alles zit bij de prijs inbegrepen. U hoeft maar één keer uw koffer in en uit te pakken en komt toch op allerlei plaatsen. Met een cruise zie je niet alleen prachtige plekken maar de reis is ook een hele beleving.

Activiteiten op een cruise

Een cruise is een luxe manier om te reizen. Zowel aan land als aan boord worden tal van entertainment georganiseerd. Op een cruiseschip kunt u vaak verschillende manieren van sport beoefenen. Maar ook ontspannen tijdens een filmpje in de bioscoop of gokken in het casino. Een cruise biedt veel afwisseling: de ene dag rondstruinen in een stad, de andere dag luieren op een parelwit strand. Per bestemming kan het aanbod verschillen.