Fly & drive Sicilië incl. ontbijt, culinaire workshop en huurauto! €429,-

Het mooie, bergachtige landschap van Sicilië is een lust voor het oog, evenals de prachtige baaien. Steden als Taormina en Palermo bieden de bezoekers vele indrukwekkende bezienswaardigheden, terwijl de mooie kuststroken zonliefhebbers altijd weten te verleiden.

Elihotel**** Sant’Alessio Siculo, Sicilië, Italië v.a. €519,- inclusief ontbijt, welkomstdrankje, culinaire workshop met lunch, huurauto en retourvlucht!

Tenuta Antica Cavallieri* Castiglione di Sicilia, Sicilië, Italië v.a. €429,- inclusief ontbijt, Siciliaans diner met specialiteit van la mama Maria, limoncello-workshop, fles wijn, huurauto en retourvlucht!

Praktische informatie over Sicilië

Openbaar vervoer en transport

bus: Er rijden op Sicilië interlokale bussen die verschillende plaatsen aandoen.

Rondreizen & Excursies in Sicilië

Excursies

Een sfeervol en prachtig gelegen stadje is Acireale. Acireale ligt op een lavaterras en kijkt uit op de azuurblauwe zee. Wie van cultuur houdt doet er goed aan om Taormina te bezoeken. Men vindt hier onder meer een prachtig ‘palazzo’ en de Normandische dom. Even buiten de stad bevindt zich het schitterende Teatro Greco-Romano, dat tevens een prachtig uitzicht biedt op de omgeving. De levendige hoofdstad Palermo staat bol van bezienswaardigheden. Men ziet hier onder andere palazzo’s en verscheidene religieuze bouwwerken.

Sport in Sicilië

Op Sicilië zijn paragliden en duiken populaire sporten. Daarnaast kan men er golfen, tennissen en squashen.

Uitgaansleven in Sicilië

In Taormina en Cefalu vindt men verscheidene terrasjes, bars en discotheken.

Winkelen in Sicilië

Winkelen kan in Palermo. In deze stad zijn verscheidene winkels waar men leuke souvenirs kan kopen.