Vertoef 8 dagen aan het heerlijke Italiaanse Gardameer! v.a. €399,-

De stralende zon, oneindig veel wandel- en fietsroutes en oude kastelen: voor een onvergetelijke vakantie ga je naar Noord-Italië… En wel naar de oevers van het flonkerende Gardameer! Om de vakantie compleet te maken word je hartelijk verwelkomd met een drankje, geniet je elke ochtend van ontbijt, stap je dagelijks op de fiets om het pittoreske berglandschap te bewonderen én trakteer je je zintuigen op een wijnproeverij. Je zomervakantie aan dit schitterende meer wordt er eentje om lang te koesteren.

Hotel Pai – Gardameer, Torri del Benaco, Italië v.a. €399,-

Piccolo Paradiso****, Toscolano Maderno, Italië v.a. €229,-

TIPS GARDAMEER

Zeker doen!
  • Een pittoreske oude haven, terrassen aan het meer en een gezellig dorpshart… Het leven in Torri del Benaco is zo slecht nog niet! In het kasteel van het karakteristieke dorpje vinden in juli en augustus openluchtvoorstellingen plaats. Bovendien is het plaatsje een goede uitvalsbasis voor watersportactiviteiten, wandelingen en meer!
  • Op 51 kilometer rijden vind je het romantische Verona. Beleef er je eigen Romeo en Juliaverhaal als je het balkon van Julia bezoekt. En laat je charmeren door de authenticiteit van deze stad.
  • Iets dichter bij huis ligt het stadje Malcesine (15 km). Dit kleine dorpje ligt ingeklemd tussen het meer en de massieve rotswanden van de Monte Baldo. Slenter door de smalle straatjes, neem een veerboot naar een andere plaats langs het meer of ga met de kabelbaan naar Monte Baldo voor een prachtig uitzicht.