8 dagen genieten op het zonnige Gran Canaria! v.a. €299,-

Welkom op Gran Canaria, het Spaanse eiland dat jou een zonovergoten vakantie gaat bezorgen. Drapeer je handdoek op het strand, zet je zonnebril op en laat de zon haar werk maar doen. Op dit eiland combineer je bruisende badplaatsen met een bezoek aan het groene binnenland vol majestueuze bergen, stuwmeren en schilderachtige dorpjes. Duik in de heldere zee, ren tegen de fantastische zandduinen van Maspalomas op en geniet van een heerlijke sangria in Playa des Inglés. Als dat geen ontspannen vakantie wordt…

Apartamentos Las Arenas*** Las Palmas, Gran Canaria, Spanje v.a. €299,-

Appartementen Las Faluas** Playa del Inglés, Gran Canaria, Spanje v.a. €304,-

Praktische informatie over Gran Canaria

Openbaar vervoer en transport

bus: Regelmatig rijden er interlokale bussen die verschillende plaatsen op het eiland aandoen.

Overige informatie

Op Gran Ganaria is het één uur vroeger dan in Nederland.

Rondreizen & Excursies in Gran Canaria

Excursies

In de sfeervolle stad Teror ziet men vele witte huizen en adelijke gebouwen. De trots van Teror is zonder meer de achttiende-eeuwse basiliek van Nuestra Señora del Pino. Deze bedevaartskerk wordt jaarlijks druk bezocht en is het heiligdom van de gelijknamige patroonheilige. Wie van pittoreske plaatsjes houdt, kan het beste een bezoekje brengen aan Tejeda in het binnenland van Gran Canaria. Het romantische dorpje wordt omringd door imposante bergen en ligt dicht bij een kloof. Wandelaars komen prima aan hun trekken in de Valle de Agaete, dit dal geldt als één van de mooiste plekken van het eiland.

Sport in Gran Canaria

Op Gran Canaria kan men verschillende watersporten uitoefenen, zoals zwemmen, zeilen, duiken en surfen. Ook leent dit eiland zich goed voor het maken van mooie wandelingen.

Uitgaansleven in Gran Canaria

Gran Canaria kent een swingend nachtleven. In de grotere plaatsen (zoals Playa del Ingles) zijn vele cafeetjes, restaurants en clubs waar men heerlijk kan uitgaan. Bekend is de Kasbah in Playa del Ingles.

Winkelen in Gran Canaria

Uitgebreid winkelen doet men onder meer in de hoofdstad Las Palmas, waar uiteenlopende zaakjes zijn. Denkt u er wel aan dat de meeste winkels van 13:00 tot 16:00 uur gesloten zijn?