8 Dagen Kilometerslange zandstranden en helderblauwe zee op Gran Canaria! v.a. € 234,-

Kilometerslange zandstranden, helderblauwe zee en uitgestrekte duinen. In de sfeervolle badplaats Maspalomas op Gran Canaria vindt u de ideale combinatie van strand, zee en natuur. Vanuit het kleine centrum slentert u over de boulevard naar de vuurtoren en de pier. Of u brengt een bezoek aan de watersportbadplaats Playa del Inglés circa 4,5 km verderop.

8 Dagen Bungalow Duna Golf*** Maspalomas € 234,-

8 dagen Appartement Don Diego** Playa Del Ingles€ 262,-

PRAKTISCHE TIPS MARMARIS

Van Nederland naar Marmaris

De vliegtijd naar Dalaman bedraagt ongeveer 3 uur en 45 minuten. Het vliegveld Dalaman ligt op circa 90 km van de plaats en de transfertijd bedraagt ongeveer 1 uur en 45 minuten.

Openbaar vervoer Marmaris

Er is een busstation in Marmaris. Daarvandaan is er een regelmatige busverbinding naar de omliggende kustplaatsjes en naar de grotere steden Fethiye, Ortaca, Dalaman, Bodrum, Izmir en Istanbul. Ook rijden er bussen naar Antalya.

Langs de kust vindt u minibusjes (dolmusbusjes). Deze busjes zijn vaak van particulieren en brengen u voor weinig geld naar veel bestemmingen. Vanuit Marmaris kunt u per dolmus naar Armutalan, Içmeler en Datça.

Vanuit Marmaris gaat er een taxiboot via Içmeler naar Turunç. Er is een regelmatige bootverbinding met Bodrum en met het Griekse eiland Rhodos. Naar het Griekse buureiland varen zowel een carferry als draagvleugelboot.

Tips van uw reisadviseuse

Gaat u met de taxi, let dan op dat in de taxi de meter aan staat of spreek een tarief af voor het vertrek.