3-daagse Minicruise Londen! v.a. €99,-

Of je nu in het voorjaar, hartje zomer of in het najaar de Spaanse Costa del Sol opzoekt, het is er altijd vakantie. Wij vinden het dan ook niet gek dat dit stukje Spanje zich wist te ontpoppen tot een van de populairste regio’s van Spanje! Zonovergoten stranden, een verkoelend zwembad, steden met eeuwenoude bezienswaardigheden, authentieke dorpjes en fruitige sangria’s. Dát is wat je hier wacht. O ja, en wat we dan bijna nog zouden vergeten is dat je ook nog op slechts 20 meter van het strand verblijft, op basis van halfpension én met zicht op de Middellandse Zee. Wat wil je nog meer?

Stena Britannica of Stena Hollandica, v.a. €99,-

Dagprogramma

Dag 1 – Hoek van Holland – Harwich

U reist op eigen gelegenheid naar de haven van Hoek van Holland waar u tussen 18.45 uur en 21.15 uur inscheept op de comfortabele ferry van Stena Line. Om 22.00 uur vertrekt het schip naar Harwich. Indien u het diner heeft bijgeboekt: vanaf 19.00 uur kan het diner genuttigd worden.

Dag 2 – Londen

Aankomst in Harwich omstreeks 6.30 uur. Indien u ontbijt heeft bijgeboekt kunt u vanaf 5.30 uur gaan ontbijten in het restaurant. Vervolgens neemt u de trein naar het Liverpool Street Station in London, waar u al vóór 9.00 uur arriveert. Op perron 10 kunt u in het bagagedepot (ca. 10 pond) uw bagage achterlaten. Het is niet mogelijk om uw bagage op de boot of in de trein te laten liggen. Hierna is het tijd om Londen op eigen gelegenheid te verkennen (zie tabblad Plaatsinfo voor meer informatie). U heeft een heerlijke lange dag ter vrije besteding, want pas ’s avonds vertrekt de treintransfer weer vanaf het Liverpool Street Station terug naar de haven van Harwich. Vanaf 20.00 uur (aansluitend diner indien u dit heeft bijgeboekt) kunt u weer inschepen en om ca. 23.00 uur vertrekt het schip voor de overtocht naar Hoek van Holland. Overnachting aan boord. Uiterlijke inchecktijd: 45 minuten voor vertrek.

Dag 3 – Harwich – Hoek van Holland

Na aankomst volgt rond 8.00 uur de ontscheping. Indien u ontbijt heeft bijgeboekt kunt u om 6.30 uur ontbijten in het restaurant. U reist op eigen gelegenheid terug naar huis.

Parkeren in Hoek van Holland

De parkeerplaatsen voor kort en lang parkeren bevinden zich op één minuut loopafstand direct naast het Stena Line terminal gebouw. Uw parkeerkaart kunt u bij de parkeerautomaat betalen met uw pinpas, alvorens u de auto weer ophaalt na de reis. Let op: laat uw parkeerkaart tijdens de reis niet in de auto achter!