9 dagen Orlando, Verenigde Staten vlakbij Disneyworld! v.a. €559,-

Ongetwijfeld is Orlando hét hoogtepunt van Florida dankzij de vele attractie- en pretparken. U vindt hier Universal® met zijn adrenaline opwekkende achtbanen, de wereld van orka Shamu in SeaWorld® Orlando, het interactieve themapark LegoLand® en natuurlijk Walt Disney World Resort. Laat ruimte in de koffer zodat u kunt profiteren van de fantastische shopmogelijkheden.

9 dagen Legacy Vacation Resort*** Orlando Verenigde Staten v.a. €559,-

Maingate Lakeside Resort*** Celebration, Verenigde Staten v.a. €644,-

Transport en verhuur in Orlando

Bereikbaarheid

Soorten openbaar vervoer: busvervoer en treinvervoer

TIP: Huur een auto

Bereikbaarheid

Orlando heeft een goed openbaar vervoer netwerk. Er zijn bussen van bijvoorbeeld de organisatie Greyhound die van ’s ochtends tot middernacht naar de verschillende attracties rijden. Ook bieden hotels vaak een gratis shuttle service aan naar de toeristische trekpleisters. Orlando beschikt over een treinstation. De wegen in en rond Orlando worden prima onderhouden. Door de grote onderlinge afstanden is het handig een auto te huren.

Uitgaan en activiteiten in Orlando

De uitgaanscentra Universal CityWalk® en Disney Springs bieden vrijwel elke uitgaansvorm aan. Restaurants, comedyclubs, discotheken, bioscopen, cafés, theaters, salsa- of reggeaclubs, parades en live concerten. Voor een meer Europese atmosfeer met fusion restaurants, hippe bars, terrassen en antiekwinkeltjes is Winterpark een aanrader. Downtown Orlando heeft veel (Ierse) pubs. Ook ‘s werelds grootste Hard Rock Café is gevestigd in Orlando.

In Orlando zijn de volgende faciliteiten en activiteiten aanwezig:

Walt Disney World, SeaWorld Orlando