3 dagen in het mooie Praag! v.a. €150,-

Wilt u naar Praag? Bereidt u dan maar voor op een overweldigende ervaring in een stad vol historie, cultuur en architectuur! De Tsjechische hoofdstad Praag is een groot monument! Slenter over de Karelsbrug, bezoek de Praagse Burcht en zet de tijd stil bij de Astronomische Klok. U zult ogen en oren te kort komen in deze schitterende Gouden Stad!

3 Dagen Hotel Aida Praag v.a. €150,-

3 dagen Hotel Olympik Tristar*** Praag €152,-

TIPS PRAAG

Verrassend Praag

Misschien verwacht u het niet in een grote stad, maar Praag heeft ook een zeer interessante dierentuin. Hier richt men zich vooral op het fokken van diersoorten die met uitsterven bedreigd worden, zoals Przewalskipaarden, antilopen, roofdieren, watervogels en reptielen. Deze dierentuin ligt in het mooie dal van Trojská kotlina.

Wilt u Praag ontdekken vanaf het water? Maak dan een boottocht over de Moldau. Onder het genot van een hapje en een drankje vaart u onder de Karelsbrug door en ziet de steile heuvel van de Praagse Burcht langs u oprijzen.

Gaat u te voet vanaf de Karelsbrug naar de Praagse Burcht? Loop dan eens na het oversteken van de brug linksaf de wijk Kleine Zijde in, net buiten het toeristische gedeelte. Hier vindt u tal van antiekwinkeltjes, vol met art-decospullen voor niet al te veel geld.