3-daagse citytrip Sevilla incl. vlucht en hotel! v.a. €179,-

Sevilla is een prachtige historische stad en heeft voor ieder wat wils. Slenter door de schilderachtige straatjes en ontdek de prachtige cultuur en historie van deze levendige stad. Bewonder de unieke bezienswaardigheden, de prachtige monumenten, de romantische parken en de vele musea. Sevilla kent een Middellandse Zee-klimaat waardoor je heerlijk kunt genieten van deze prachtige stad. Ben je toe aan wat verkoeling? Strijk dan neer onder een parasol op één van de vele gezellige terrasjes en geniet van een ijskoude sangria. Sluit ten slotte je dag goed af met heerlijke Spaanse tapas.

Hotel Cervantes**** Sevilla, Andalusië, Spanje v.a. €179,-

TIPS SEVILLA

Wat te doen in de omgeving?

La Giralda
De klokkentoren La Giralda is één van de populairste bezienswaardigheden van de stad. De 104,5 meter hoge toren is hét herkenningspunt van Sevilla en is al gebouwd in 1184. Het is zeker de moeite waard om de toren te beklimmen. Eenmaal boven heb je een spectaculair uitzicht over de hele stad.

Paleis Alcázar
Paleis Alcázar is één van Europa’s oudste paleizen dat nog steeds deels in gebruik is door de koninklijke familie wanneer zij in Sevilla zijn. De onderste verdiepingen zijn voor het publiek toegankelijk. Tevens kun je ook de indrukwekkende binnenplaats bezoeken en de prachtige tuinen.

Plaza de España
Plaza de España is één van de bekendste en belangrijkste pleinen van Sevilla. Rondom het plein loopt water en staan mooie bouwwerken waardoor het plein een unieke en gezellige uitstraling heeft. Geniet op een bankje van de zon of ga heerlijk dobberen met een bootje in de gracht. Bewonder de kleurrijke bruggen en de prachtige pilaren of maak een ritje in de paardenkoets.

Parque de Maria Luisa
Dit park is het bekendste openbare park van de stad en staat op de nationale lijst van belangrijke culturele belangen in Spanje. Geniet van een romantische wandeling en bewonder de fonteinen en mooie beplanting.